Taková směska všeho:)

by - listopadu 07, 2013

Ahoj,
dnes bych Vám chtěla sdělit a ukázat hned několik věcí. Tou první je, že se ke mě dostaly polaroidové fotky z květnového natáčení viděla na UTB ve Zlíně, pro návrhářky. Hlavním režisérem byla Eliška Kyselková. Snad se už brzy toho videa dočkám, protože se na něj fakt těším!


 
Další zprávou je, že jsem se asi tak týden totálně flákala. Jsem buď ve škole, ve výtvarce, a když přijedu domů tak se najím, chvíli si odpočinu a jdu zas dělat něco do školy. Prostě teď totálně nestíhám, každý den něco píšeme,zkouší,máme něco odevzdávat. No je to hnus a nikdy jsem se tolik do školy neučila.

Třetí zprávou je, že jsme odvezli mojeho milovaného Mistra :( Ale! vypadá to, že ho brzy přivezeme zpět. Den před tím, jsem se trošku musela z té pochmůrné nálady dostat a tak jsem napsala pár takových řádků.. no tady to máte: Je první listopad a noční nebe jakoby bylo zrcadlo, před kterým se nakrucují moje myšlenky. Tak temné a bez zářivých hvězd, které obvykle tak ráda pozoruji. Když vzpomínám na naše chvíle, na strach a víru v Tebe, vím, že spolu dosáhneme všeho a je jen otázka času, kdy vejdu do stáje a Ty tam na mě budeš čekat


A ta asi dnes poslední je, že se chystám udělat článek, kde bych představila blogy a youtube či FB kanály, které sleduji.

Tak se mějte krásně a snad se Vám zase brzy ozvu!:)


You May Also Like

5 komentářů

Děkuji za komentář:)