Novinky?

by - března 24, 2013

Ahoj,
po delší době se zase ozývám. Tento a minulý pátek jsem měla přehlídky. Příští pátek se chystám na focení, tak jsem zvědavá na fotky. V plánu mám, ale dalších několik focení, tak uvidíme, kdy se zrealizují.

Nahoře máte fotku mého oběda před pár týdny :D

Mimo to, bych vám chtěla ukázat nejnovější kousky z móho šatníku. Jako první jsem sehnala černou sukni, která se hodí jak na společenské akce, tak do školy a to jen za 200Kč v Terranově. Popohnalo mě k tomu divadlo, kde jsem byli asi před 3mi týdny se školou a já neměla co na sebe. K dalšímu nákupu mě vedlo to, že sháním nějaké sáčko a v Takku teď byly slevy, tak jsem se tam byla kouknout na jeden modrý blejzír, který mě nakonec neoslovil tak, abych si ho koupila. Mnohem více mě oslovily tyto červené kalhoty! Úzké, dlouhé, dobrě mi padnou a jsou červené! Strašně dlouho jsem nějaké barevné kalhoty chtěla. Stály mě 420kč i s páskem. No a protožže mi moje mamka zaprala mé 2 bílá tílka na světle modrou, sháněla jsem i nějaké bíle tílko. To co jsem náhodou sehnala je sice celkem průhledné, ale stálo mě 70kč a když jsi přes něj vezmu ještě něco, tak si toho nikdo nevšimne.

Musím říct, že jsem nakupovat nebyla opravdu dlouho a tak jsem ráda, že jsem šatník doplnila kousky, které jsem opravdu hodně chtěla a které mi budou sloužit snad déle než jen jednu sezónu. Ještě abych sehnala nějaké sáčko za rozumnou cenu, na léto nové plavky, nějaké boty na jaro a budu mít od nakupování zase na dělší dobu klid.

Přidávám velmi nekvalitní fotku, lepší opravdu udělat nešla :/

Jakou radost jste si udělali vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Super věci! Nějaké sáčko bych taky potřebovala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kalhoty by se hodily:) ale nejvíc bych ted chtěla to jídlo:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jak vidím to jídlo, tak jsem dostala šílený hlad. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)