Můj projekt?

by - března 22, 2014

Ahoj,
dnes bych vám chtěla představit můj ročníkový projekt, který je současně projektem do Střeškolské odborné činnosti. Nechci, aby to vyznělo jako nějaká samochvála, ale jsem na ten projekt opravdu pyšná, protože mu věnuju opravdu hodně času, ale taky tím získávám mnoho cenných zkušeností do budoucna. Ukážu vám jen takové pohledy a studie půdorysů, myslím že detailněji je zbytečný to rozebírat, zvlášť, když na tom dělám ještě velké úpravy, co se týká vnitřní dispozice.

Je to bytový dům s 11 byty. Snažila jsem se, aby byl každý byt jiný, protože bytovek, které mají max. 2 typy bytů je zvlášť tady v ČR hodně. Právě proto je jeden byt bezbariérový a 3 byty alá rodinné domky (mají dvě podlaží, svoji garáž,vlastní vstup a zahrádku).














P.S. Fotky jsou nějaký přesvětlený, ale když se vytisnou, tak jsou tmavší 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Je dobře, že ji na to pyšná, protože to vypadá vážně dobře! :) Můžu se zeptat v jakém se to dělá programu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) vizualizace v archicadu a v artlantisu, ale jinak výkresy k tomu v autocadu:)

      Vymazat
  2. Páni, to ti muselo dát práce. Rozhodně se ale vyplatila, vypadá to suprově! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju moc:) ano práce mi to dává hodně a hlavně ty hodiny proseděný u počítače jdou na mě vidět! :D ať už to mám všecko zasebou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jen zběžně k dispozicím - podívej se do Neuferta nebo někam na dispozice koupelen obecně, v tom bych viděla problém. Další věc - dlouhé chodby. A klikaté + tmavé. Dispozice jdou nakreslit i bez nich.

    Bezbarierový byt č. 3 nemá bezbarierové WC. Vedle WC MUSÍ být prostor pro vozík aby si invalida najel vedle WC a přesedl. Stejně tak koupelna je jednoduše na bezbar. moc malá.

    Mezonetový byt č. 3 - málo místa v prvním patře u schodiště - u těch dveří.
    Dost záchodů máš příšerně velkých - rozměr je 900 x 1500 pro otevírání dovnítř. Určitě máš u hodně z nich mnohem víc a to ti ubírá místo tam, kde by bylo potřeba.

    DIspozice obecně by se měly kreslit plně vybavené. Někde máš kuchyň, někde ani ne. Každopádně pro představu je fajn vybavit ten byt celý.

    Líbí se mi fasády, na první projekt fajn ;) Kam se hlásíš?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)