Co se děje a bude dít?

by - dubna 12, 2014

Ahojte!
Ozývám se celkem po delší době, ale snad to pochopíte. Tento týden jsme odevzdávali ročníkové projekty a psali skoro poslední důležitý písemky. V úterý už nás čeká první praktická a na mě každým dnem víc a víc dopadá všechen ten strach, jak se to všechno zvládnu naučit.

Každopádně jsem vám v tomto článku chtěla sdělit pár nových poznatků a všeho co se událo za poslední dny a vše co stojí za řeč.

Mám strašnou radost z toho, že jsem vyhrála okresní kolo ve středoškolské soutěži a tím pádem postupuji do krajského kola, které bude 14.5. v Olomouci. Strašně se těším a dneska jsem začala pracovat na finální podobě celé mé práce. Měla jsem z toho opravdu radost, protože i přes můj strašnej projev (strašně se bojím mluvit před více lidma), se jim má práce moc líbila.
Zároveň jsem začala pracovat na dalším baráčku (jo, jsem asi blázen) do další soutěže, tentokrát už je to rodinný dům a bude s ním mnohem méně práce, než s bytovkou.

Tak dlouho jsem odsuzovala bruslení, až mě k tomu kamarádka nějak dokopala a já jsem podruhé v životě ( ne v životě, ale asi od 8 let) jela na kolečkových bruslích (sice byly o 4 čísla větší, tak jsem měla 3 tlustý ponožky) a nějak se mi to začalo líbit, takže bych chtěla začít jezdit častěji.

Začínám být víc a víc posedlá různými motivačními články, fotkami, obrázky, neustále si čtu nějaký motta a kdo ví co všecko. Skoro každý den navštěvuji TUTO stránku, určitě se tam koukněte, protože takový články by si měl přečíst každej.

Svůj svátek jsem oslavila zatím nejlíp za celých 18 let. Ani to vlastně nebylo v plánu, moc mě potěšilo, že si na mě vzpomněli všichni mí blízcí pžátelé, až teda na jednoho, což mě dost mrzí, ale i tak mi to ten den nezkazilo. Strávila jsem večer s kamarádama na menší house párty a bylo to moc fajn.

A co mě teď čeká?
 Kromě neustálýho učení a strachování na maturitu se moc těším na brněnský Majáles 7.5. Poprvé jsem tam byla minulý rok a bylo to skvělý, proto doufám, že letos to bude minimálně stejně úžasný. Dále mě čeká už zmiňované krajské kolo, ve kterém se pokusím co nejlíp obhájit můj projekt.
Očekávám krásný počasí, protože když teď budeme mít celkem dost prázdnin tak bych si ráda po tom náročným roku šla zasportovat ven.

 To je zatím vše, brzo se zase ozvu, a pravděpodobně to bude se článkem, jak moc mi bude střední a lidi na ní chybět.

Mějte se krásně! :)

You May Also Like

2 komentářů

Děkuji za komentář:)