Moje vysněná vysoká!

by - dubna 28, 2014


Ahoj!
Jsem tady se článkem, o který jste si na asku psali. Bude to článek o vysoké, kam bych chtěla jít.
Zrovna dnes jsem se podívala, jestli už jsou stanovené termíny pohovoru, a ano! Dne 12.6. v 9:00 mám pohovor na ČVUT .  Hlásím se na stavební fakultu na architekturu a stavitelství. Ani nevíte jak moc se těším, a hlavně jak moc si přeju, aby to vyšlo.
Strašně moc se těším na všechny ty nový lidi co tam poznám, na to studium tam, na ten studentskej život na kolejích a prostě na všechny ty možnosti co mě čekají.
První rok bych chtěla jít na nějakou kolej, a potom s někým do bytu, i kvůli učení, soukromí a někdy to výjde i levnějc.
Kromě odborných předmětů se nejvíc těším, až si budu vybírat sporty na tělocvik, chtěla bych vyzkoušet jógu, pilates, naučit se hrát pořádně bowling a všechno možný, co mi teď nejde a baví mě to.
Budu se snažit dostat na erasmus, protože bych v budoucnu chtěla bydlet a pracovat někde v zahraničí, někde, kde bude pořád krásně teplo, a každý ráno mě bude budit slunko.

Do toho všeho však ještě zbývá hodně a navíc se mi na léto rýsuje asi něco suprovýho, ale nechci to zakřiknout, takže o tom vám napíšu, až to bude jistý.

Hlásí se někdo taky na ČVUT? Znáte z tama někoho? :) A kam se hlásíte vy? Taky se na vš tak moc těšíte?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Tak držím palečky, aby ses tam dostala :-) na nové lidi bych se taky těšila, ráda se seznamuju, ale na to učení a studium bych se vůbec netěšila, jelikož nejsem ten studijní typ..udělám (doufám :-D) maturitu a se studiem končím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) To já se právě těším i na to učení, protože ten směr, kterým jsem se dala mě neskutečně baví, i když to samotný šrocení na písemky a zkoušení je hrůza.
      Určitě uděláš a pak si hlavně najdi prási co tě bude bavit:) Co za střední si dělala(ještě děláš)? :)

      Vymazat
  2. tak to se tam třeba potkáme:) od září budu působit o budovu vedle, na FA:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bysme se mohly potkat:) můžem se klidně domluvit a někam pak zajít pokecat o tom jak nám to seznamování s vš jde:)

      Vymazat
    2. nejsem vůbec proti, budu jedině ráda:)

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. tak se můžem třeba přidat na fb ať na to nezapomenem :)

      Vymazat
    5. jsem tam jako Ivush Složilová:)

      Vymazat

Děkuji za komentář:)