Brněnský majáles 2014!

by - května 13, 2014

 Ahoj! 

Nevydržela jsem počkat až do 20.května, kdy budu mít konečně po ústních, proto vám aspoň jeden článek musím přidat už teď.
Minulou středu jsem byla v Brně na majálesu, a i když počasí moc nepřálo, bylo to skvělý! Moc se mi líbil nový systém s náramky a taky že všude bylo dostatek záchodů, skvěle poskládaných stánků s jídlem , stánků s pitím a tak dále, nikde žádný dlouhý fronty, prostě super. Štve mě, že jsem nestihla ty atrakce co tam měly jednotlivý univerzity nachystaný, do Brna jsme dorazily až kolem půl čtvrté, a když pršelo, tak jsme přímo na majáles vyrazily až později. I tak ale skupiny byly super, nejvíce jsem se těšila na Mandrage, Ine Kafe a Chinasky. Ani jedni mě nezklamali, i když z toho Ine Kafe jsem moc neměla, protože zrovna v tu dobu se mi v tom obrovským davu ztratila kamarádka, a jak naschvál nějak blbnul signál, takže jsme se asi hodinu hledaly a naštěstí našly.
Na památku jsme se nechali vyfotit, a já pak dostala na ochvutnávku jedno ovocný pivo, i když pivo nesnáším, v tomhle nešlo vůbec cítit a tak mi chutnalo.

Zítra mě čeká krajské kolo SOČ,  kde budu prezentovat tu moji bytovku, tentokrát už v konečné opravené verzi, tak na mě myslete!:)
Jinak už 20.5. mě čekají ústní a já si přeju ať už je to zamnou, protože mě čekají tak úžasný věci, o kterých vám řeknu až jindy. Každopádně se mi pořád nedaří se k tomu učení nějak donutit, pořád si říkám, že vlastně minimálně půlku stejně umím, ale i tak, musím si to zopáknout, jenže donutit se k tomu, to je opravdu hrůza!

A ještě něco, dnes jsem asi hodinu strávila v knihkupectví a rozhodovala se, kterou knížku si vyberu za vyhrané poukázky. Nakonec jsem přeci jen jednu vybrala, ale na ty ostatní se chystám co nejdřív, protože v červnu chci přečíst všechno co jsem doteď odkládala.
 Jak posílit svou odolnost a vnitřní sílu - Cesta k úspěchu a spokojenosti
A co vy? Byl někdo taky na Majálesu? Jak se vám líbil? A co vy maturanti? Jste na tom taky tak hrozně jako já? :D

You May Also Like

3 komentářů

  1. Skvely blog cudujem sa ze som na teba narazila az teraz! Si neskutocne krasna robis modeling? :) kazdopadne urcite sledujem a ak by si mala zaujem mrkni aj k nam na give away myslim ze ta zaujme :)

    OdpovědětVymazat
  2. thank you for sharing this that's fantastic!
    love this post
    and wanna be your new friend ,can i ?
    wish to share everything in the future,
    love you,dear

    http://me-poppy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. thank you for sharing this that's fantastic!
    love this post
    and wanna be your new friend ,can i ?
    wish to share everything in the future,
    love you,dear

    http://me-poppy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)