Je to doma!

by - května 22, 2014

Ahoj:)
Ani nevím čím bych začala, ale asi tím, že : DALA JSEM TO! Ano, ani nevíte jakou mám radost, před ústníma jsem byla tak moc vynervovaná a určitě ti co odmaturovali, si dokážou představit, jakou mám radost. Jakej velkej šutr ze mě spadl, když jsem věděla, že to všechno mám.
Moje konečný skóre je:
ČJ: 1(Právě jsem zjistila, že se celková známka počítá jinak, takže mi to asi nevýjde  na 1,o debilní 2%!)
M:2
Praktická:1
Beton:1
Pozemní stavitelství:2
 A angličtinu jako nepovinej předmět (když ono toho učení je tak málo, proč si nedát ještě něco anvíc a dobrovolně že,) jsem taky dala, ale u toho známka není, ale vyšlo by mi to asi na 2 nebo na 3.
Od rodičů jsem dokonce dostala krásný dva dárky, což jsem vůbec nečekala, že něco dostanu, takže jsem byla hodně mile překvapená. Dostala jsem zlatý náramek a foťák, není to zrcadlovka o které sním, ale je mnohem lepší než do máme teď, takže se těším až budu fotit.

Jsem tak ráda, že je to zamnou, teď už jen si užívat to krásný počasí, to že nemusím vstávat v 6 hodin a utíkat na autobus, nemusím domů pžijíždět ve 4 odpoledne a jít se zase učit!

A Ještě jedna úžasná zpráva, vyhrála jsem krajský kolo s mojí bytovkou! Ani nevíte jakou mám radost, v polovině června jedu na celý víkend na celostátní kolo, a strašně se těším.

Takže konečně teď mám čas na všechno! Doslova! Maximum času budu jen venku, užívat si to počasí, číst všeožný knížky, chodit sportovat, potkávat se s kamarádama, a když už budu doma,   budu pařit sims 3 :D Jo, už se těším jak an to teď budu mít čas.

A jak jste dopadli vy, co jste maturovali? Nebo vás to čeká teprve? :)

You May Also Like

3 komentářů

  1. Gratuluji! Mě to čeká až za rok :)
    Zvu tě na giveaway.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju!!! :D taky mě to ještě čeká :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)