Day 9.

by - července 28, 2013

Ahoj!
Dneska mi den začíná opravdu super. Už brzy ráno jsem vlastne ponocovala s kamarádama, šla se vyspat a hned po snídani nám vyhrála kobylka dostih v Pardubicích. Venku krásně a jsou prázdniny, no prostě nádhera. Ty vedra mi ani nevadí a klidně bych je brala celý rok. Miluju léto a raději budu umírat horkem než na sebe oblíkat 3tuny oblečení.
Hi!
This day start very good. I was out with friend early morning, I slept and after breakfast our mare was win rase in Pardubice. Weather is great and we have a holiday. I love this weather, I love summer, because you don´t have wear 3ton clothes.

Co se týká cvičení tak jsem se rozhodla, že ho budu kombinovat i s jiným cvičením než jen od XHIT, včera jsem si vybrala Jillian. Ano, já vím, že jsem říkala, že s ní je to moc nudný, ale když se to cvičení necvičí každý den, ale jen třeba 1x týdně, tak to zase taková nuda být nemusí.
 Proto jsem si zacvičila tohle:
I decided to combine exercise with other instuctors. I chose Jillian´s exercise 6 week six pack-level 1:


Mimo jiné, ač to moc nedělám, se svámi musím podělit o úžasný blog, kde mě autorka nadchla svým vylepšováním všeho co doma má, DIY nápady a tak různě. No podívejte se sami : TADY

I must show one great blog with fantastic articles. You have to see! THIS

You May Also Like

3 komentářů

  1. ode dneška začínám cvičit six week six pack a buns and thighs :D

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Cvičení s Jill jsem vydržela jednou maximálně 2 týdny,ale budu se snažit to zase dohnat ! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. já to právě taky moc nevydržím,protože mě to přestane bavit,proto to chci střídat:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)