Focení pro fashion challenge

by - ledna 30, 2014

Ahoj:)
1. ledna tohoto roku jsem byla vybraná pro focení pro Fashion challenge. Měla jsem velkou radost, když mi poslali e-mail a domlouvali jsme se na podrobnostech. V neděli 12.1. jsem tedy v půl 7 sedla na vlak a jela do Prahy. V obchoďáku na Černém mostě jsem se sešla s Nicole, jejím přítelem, kadeřnicí, kosmetičkou a hlavně s další modelkou, která byla strašně moc fajn. Nalíčili nás, učesali a poté jsme jeli fotit do jedné krásné a útulné kavárny kousek od centra.
Fotili jsme několik outfitů a celé téma bylo tartanová kostka, což není úplně tak můj šálek, ale když se to dobře nakombinuje, proč ne.
Focení bylo super, žádné hrané pózy, ale přirozené, při focení jsme se normálně bavili a všechno to bylo moc fajn.
Nemohla jsem se dočkat na výsledek, ale dočkala jsem se. Nyní vám přináším všechny fotky, které kě mě dorazily, ale celý editoriál si můžete prohlídnout přímo ZDE 













 Jak se vám fotky líbí?:)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc ráda jsem tě poznala a jsem moc ráda že sis to užila! :) A snad se brzo zase potkáme!

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky v záhlaví! :-)
    jinak s kamarádkou zakládáme nový blog, kde naleznete přes módu, outfity až k našim zážitkům např. z modelingu, tak Vás na něj srdečně zveme! www.jojovictus.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, obě jste krásné!! Ty dva portréty vás dvou jsou nádherné.. jinak se přiznám, že fotky se mi až tak nelíbí (krom těch dvou portrétovek), připadá mi, že je tam moc chaos a že jste na takové stylově přirozené focení moc nalíčené. Ale to je subjektiví :) Vy jste obě nádherné.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za komentáře :)
    B.: S tvým komentářem i souhlasím:) postupně nás totiž přimalovávaly a na poslední fotky to i na mě bylo moc:) Díky za názor:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj fotky vypadají moc zajímavě, moc vám to tam oběma sluší, musel to být jistě skvělí zážitek, jinak kdyžtak koukni ke mě je tam skvělá modní inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji! :) Moc vám to všem sluší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)