Tipy na dárky 2

by - prosince 02, 2014

Přemýšlíte nad dárkem pro vaši milovanou nebo milovaného? Mám tady pro vás několik tipů:)



Velmi pěkným dárkem jsou věci s fotkami, ať už se jedná přímo o fotoknihu, zarámovanou fotku či dalších x věcí, na které můžete nějakou společnou nebo důležitou fotku nechat vyrobit (hrníček, polštář).  Stejně tak můžete na polštář nebo hrníček napsat nějaké motto nebo cokoliv dalšího.
Díky slevomatům se dnes dají celkem dobře a levně sehnat různé zážitkové dárky, jako třeba jízda v nějakém rychlém autě, škola smyku, střelba, skok padákem atd.

20 minut za volantem nadupané buggyny

Dalším dárkem může být třeba diář, předplatné časopisu, příslušenství k mobilu, tabletu nebo počítači nebo pernamentka do fitka.


Jako doplňkový a milý dárek můžete připravit sadu vlastních poukazů, které sami vyrobíte a budou obsahovat služby jako třeba masáž, snídaně do postele a mnoho dalších věcí, které s přítelem/kyní rádi děláte :)

Ručně malované svatební hrnky ženich a nevěsta II


Další dárky co potěší:

  • elektronika
  • poukazy (masáže, kosmetika, nákup v nějakém obchodu)
  • lístky do kina, do aquaparku
  • kosmetika
  • oblečení
  • doplňky (řetízky, náramky, prstýnky, naušnice, kabelky, batohy, peněženky, čepice, hodinky, šály,šátky)

TIPY NA DÁRKY 1

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ty hrnečky jsou naprosto krásné, přijde mi hrozně sladké, když si pár dá k Vánocům nějakou výbavou, je to takové nenápadné znamení, že chtějí být spolu každý den.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné tipy. Já osobně jsem ale toho názoru, že nejhezčí a hlavně nejoriginálnější dárky jsou ty zážitkové. Ty si totiž člověk prostě zapamatuje. Třeba svému muži jsem minulý rok k narozeninám dala let stíhačkou Něco takového si už dlouho chtěl zkusit, takže z toho byl přirozeně nadšený. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)