Jak trávím poslední dny?

by - září 03, 2014

Ahoj:)
Doufám, že všichni ti, co jste v pondělí vstávali do školy, jste vstali tou správnou nohou, aby se vám po celý školní rok dařilo. Mě už se to tady docela krátí, zbývají mi poslední dva týdny, proto jsem ještě musela stihnout oběhnout nějaký ty památky a tak, abych měla co vyprávět. Byla jsem navštívit muzeum Titanicu, čínskou uličku nebo třeba Liverpoolskou katedrálu, která je největší v Británii a pátá největší na světě. Obešla jsem taky kluby, nejen ty s moderní muzikou, ale i ty, ve kterých se každý den vzpomíná na Beatles. Navíc včera jsem ještě dodatečně oslavila moje narozeniny a dostala jsem to nejkrásnější přáníčko jaký jsem kdy dostala a taky úžasnej narozeninovej dort. O tomhle ale bude až další článek. Dnes Vám ukážu pár fotek, co jsem za posleních pár výletů a toulek po městě vyfotila.





svačinka co nám dali v práci :)



Dostala jsem kresbu i s věnováním :)


You May Also Like

2 komentářů

  1. Tyjo:-) Moc ti to sluší a všechno nejlepší:-) Také bych se tam chtěla podívat ty fotky jsou super!:-) Jinak jsem se stala tvým pravidelným čtenářem a byla bych moc ráda kdyby ses stala ty mým:-))
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj takže jestli jsem tě správně pochopil, práci jsi si našla tak že si rozeslala své AJ životopisy? Tedy chození po firmách osobně asi nebude mít moc cenu.. chci se zeptat, myslíš že by si byla schopná sehnat tam někde kde si nějakou práci řekněme pro 2 další? Klidně bych ti zato i zaplatil peníze nejsou problém. Jo a nejde mi tě tu kontaktovat prosimtě můj mail:- ssxontour@seznam.cz :) děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)