Sweet home:)

by - září 19, 2014


Ahoj:)Dnes už vám píši z mojeho milovaného pokojíčku. Už jsem na pár dní doma, ale začnu popořadě.
Poslední dny v Anglii jsem trávila převážně v práci, rozloučila jsem se s restaurací a stihla jsem ještě jednu párty. Večer před odletem jsem asi 3 hodiny dávala věci do kufru, nějakým záhadným způsobem jsem to tam prostě nemohla narvat. Nakonec se mi však podařilo všechno dopravit do letadla. Vstávala jsem 3:40 a po těch dvou měsících, co jsem byla zvyklá si trochu vyspávat, to nebylo nic příjemného.
 V úterý jsem tedy doletěla domů, kde jsem však strávila pouhou hodinu abych následně tak tak stihla vlak do Prahy, ve středu jsem se totiž byla zapsat na vš a zařídit si koleje. Večer jsem se sešla s kamarádem a pak se jela vyspat domů, protože ve čtvrtek ráno, jsem odcestovala do Olomouce na focení. Pátek už byl takový více domácí, přijela za mnou Jaruška, protože je tady zrovna na dovolené a tak jsem se s ní mohla rozloučit. Snad se mi podaří za ní letět co nejdříve.
 Liverpool mi bude strašně chybět, vlastně mi chybí už teď, uběhlo to strašně rychle, ani nechápu jak. Jsem neskutečně ráda, že jsem měla tu možnost tam odjet. Mohla bych tady napsat extra dlouhý odstavec, ale myslím, že stačí říct, že se těším, až se tam vrátím.
Přidávám moje momentálně nejoblíbenější písničky a posledních pár záběrů :)







You May Also Like

1 komentářů

Děkuji za komentář:)