Formování postavy (nejen) do plavek

by - dubna 01, 2015


Ahoj!
V dnešním článku bych vám ráda představila plán, který jsem s mojí spolubydlící Kristýnkou vymyslela. Tento plán se týká cvičení a zdravého stravování.

I když jsme předtím nejedly nějak zvlášť špatně, často se nám stávalo, že ze stresu ze školy jsme neměly dost síly porazit to nutkání, když nás honila mlsná. Cvičit jsme chodily jednou týdně a to prostě pro super postavu nestačí. Rozhodly jsme se s tím skoncovat.

  • Prvním bodem našeho plánu je chodit do posilovny co nejčastěji to půjde, takže tak 4-5x týdně
  • Dalším bodem je strava. Vyřazujeme veškeré sladké a nezdravé jídlo, ale protože chceme vydržet co nejdéle a hlavně se máme dost rády na to, aby jsme si všechno úplně odepřely, máme povolené dny, kdy si můžeme dát co chceme, bez výčitek. Těmi dny jsou oslavy (kterých naštěstí není moc) a víkendy doma ( ještěže domů nejezdím často :D)
  • Třetím bodem je pitný režim, se kterým máme obě problém. Snad se nám bude dařit postupně navyšovat množství tekutin. 


Jako motivaci jsme si zavedly kalendář, kde si každý odcvičený den odškrtneme.(fotka je z prvního dne, co jsme ho zavedly, teď už je krásně zaplněný)

Animace by Kristýnka

A čeho chceme dosáhnout? Hlavně se chceme zbavit nadbytečného tuku, který nám zakrývá naše svaly (hlavně na břiše :D).
Velkou motivací je pro nás právě to, že tady zveřejním tento článek a bylo by mi blbé za několik týdnů přiznat, že nám to nějak nedopadlo.
Pro začátek jsme se teda změřily a přeměřovat se chceme zhruba každý měsíc. Snad půjdou vidět nějaké výsledky a bude se čím chlubit.

Spolu s tím tady budou určitě přibývat nějaké recepty na jídla, která jíme, oblíbené cviky, tipy jak zahnat chuť na něco dobrého nebo jak se donutit jít cvičit, když se vám opravdu vůbec nechce.

Držte nám pěsti:)
//

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář:)