Domodi.cz

by - května 27, 2015

Ahoj!
Už mi zbývá jen poslední, ale taky ta nejhorší, zkouška z matiky. Tenhle semestr se mi to podařilo sfouknout celkem rychle, ale taky mě to stálo několik dní a nocí strávených nonstop nad učením. No snad tu matiku zvládnu na poprvé, abych měla brzo klid a mohla si užít posledních pár dní doma, než opět vyrazím do Liverpoolu.

Hned po zkoušce mě čeká ještě jedno focení, tak sem moc zvědavá jak dopadne a moc se těším.

Kromě toho, hlavní důvod proč vůbec píšu tento článek je, že jsem vám chtěla ukázat stránku, která bude zajímat hlavně holky. Mnohé ji asi znáte, ale kdo ne, tak vám ji trochu představím. Jmenuje se Domodi.cz a jde o stránku, kde si vytvoříte profil, díky kterému potom zveřejňujete kousky oblečení, které se vám líbí a hlavně si můžete vytvářet celé sety. Já si tak plánuji vytvořit outfity z podobných kousků co mám doma, abych měla jednodušší vybírání, když nebudu vědět co na sebe :D. Super taky je, že si tyhle sety můžete navzájem komentovat a srdíčkovat.
Já tam mám profil sice už déle, ale někam se mi ztratil odkaz a našla jsem tu stránku po x měsících zase až teď, a myslím, že teď po zkouškovém tam toho budu přidávat mnohem více.

KLIKNUTÍM NA FOTKU SE DOSTANETE NA MŮJ PROFIL

Kromě toho jedeme se spolubydlící v sobotu do Drážďan, takže určitě přidám nějaké fotky, nejen z prohlídky města, ale i z návštěvy Primarku.

Mějte se krásně
//

You May Also Like

2 komentářů

  1. Ivanko možná byste pak mohla ty své vytvořené outfity vyfotit a sdílet...Já totiž nemám moc fantazii a neumím věci moc dobře slaďovat...takže nějaká inspirace by se hodila:-) Těším se Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)