Mám práci!

by - srpna 17, 2014


Ahoj:)
Minulý týden jsem našla práci, takže ze mě konečně opadla ta nejistota, jestli si vůbec něco na vysokou vydělám. Pracuji v jedné fabrice, kde balím sushi. Je tam docela dost zima, kolem 5 stupňů, možná méně. Musíme mít na hlavě takový síťky a sáčky, bílý pláště, speciální boty a musíme byt bez make-upu.

Zatím jsem tam byla 6x, poprvé jsem byla u takovýho stroje, kterej dělá rolky. Bylo dobrý, že tam se nemusí až tak pospíchat. Podruhé a potřetí jsem byla na páse, kde dáváme už nakrájený rolky do krabiček, tohle mě bavilo víc, i když zrovna nad sebou máme klimatizaci a dost to fouká za krk, a když nemůžete mít ani šátek, tak to je naprd. Potom jsem dělala nigiri, což jsou takové kopečky rýže a na ně se dává syrová ryba. Poslední dvě směny jsem mela noční a to jsem byla na páse.
No a jinak jsem konečně byla v noci ve městě. Moje skvělá kolegyně z restaurace mě vzala pařit do města. Tady je pár fotek :)



A nakonec úryvek z jednoho článku z First Class:
Víte kdo nás má opravdu rád? Ten kdo nás respektuje takoví jací jsme, a bez ohledu na situaci při nás stojí. Obklopme se lidmi, co chápou, že my jsme my a náš názor je náš.
Je možné že budeme sami, protože žádné ve skutečnosti mít nebudeme. Pořád si ale myslím, že to je lepší, než trávit čas s přáteli falešnými.

You May Also Like

8 komentářů

  1. na té první fotce ti to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo 5 stupňů? to tě obdivuji :) alespoň, že sis našla nějakou tu práci..na fotkách ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k práci a je fajn, že tě baví :) já bych tam zmrzla :D :)
    krásné fotky moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k práci :) taky hledám a už jsem celkem nervózní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju :) preju ti at se ti poradi co nejdrive neco sehnat :)

      Vymazat

Děkuji za komentář:)